“Mulla on jo PT”

”Työnantaja maksaa mulle jo kuntosalijäsenyyden ja PT:n! En oikein ehdi käyttää niitäkään, siksi liikuntahaaste mietityttää.”

Ei hätää! Se on pelkästään hyvä, että liikkumisen kaverina on hyvät suorituspaikat ja kaveri, joka katsoo liikkeiden perään. Ehkä sama kaveri katsoo myös vähän elintapojen perään.

Meillä monella on työnantajalta vaikka mitä, mutta elämä tulee liian usein tielle. Liikuntahaasteen hyöty tulee nimenomaan tiimihengestä; sitä tekee kummasti parempia valintoja esimerkiksi perjantaina työviikon päätteeksi, kun tsemppiryhmästä löytyy liikuntakuvia ja kokemuksia kuin kuvia kuohuvista ja muista elämään mahdollisesti kuuluvista paheista. Saati viikolla, malttaako sitä muuten käydä kivalla lenkillä lataamassa akkuja.

Jännä juttu, mutta katseen alla sitä antaa itsestään enemmän ja useammin, jonka takia liikuntahaasteella saat myös jo tarjotuista eduista paljon enemmän irti. Oli se sitten golffia, kuntosalia, harrastuspaikkaa tai ihan vaan malttia tehdä asioita oman kuntonsa eteen.

Jos normaalisti työviikosta menee lauantai toipumiseen, saati kokousviikonlopusta koko alkuviikko, niin liikkuvan kamarin kuntobuustilla olet pelkkää aurinkoa jo heti seuraavana aamuna.

Älä missaa mahdollisuuttasi osallistua vaan ilmoittaudu heti!