Liikuntahaaste starttaa kesäkuussa!

Liikuntahaaste starttaa ensi viikolla! Tämän viikon ehtii vielä ilmoittautua ja liikuntahaaste alkaa perjantaina 14.6. kaikille osanottajille! Samalla viikolla tulee lähtötasokysely, millä suunnataan vinkit ja sisällöt sitten natsaamaan omiin tavoitteisiinne!

Valmentajiltamme terkkuja, “Jos on tavoitteita keventää oloaan tai luopua vanhoista tavoistaan, niin vielä ehtii tovin “possuilla”, kunnes alkaa uusi normaali – energisempi elämä!” Tyypillisesti kestää 10 – 12 viikkoa, että tulokset alkavat näkyä ja tärkeintähän haasteessa on omaksua uutta elämäntapaa, koska kyllähän kuka tahansa itsekurilla vetää kuukauden mutta mehän halutaan energisyydestä uusi normaali itsellemme!

Vastaavasti, tässä starttia odotellessa voi jo aloitella liikkumista omaan tahtiin ja hakea vähän tuntumaa, minkälainen etenenmistahti tuntuu hyvältä ja muistutella venyttelyn saloja, ettei paikat ole heti startin jälkeen ihan jumissa. Haastehan ei katso pohjakuntoa ja kaikki liikkuminen lasketaan, mutta liikunnan pitää olla viihdyttävää ja motivoivaa, sillä muuten homma katkeaa alkuunsa vaikka olisi kuinka hyvät verkostot tukena.

Sisällöllisesti meillä mahtuu puoleen vuoteen kolme kahden kuukauden pätkää omilla teemoillaan. Sisältöteemoissa meitä hemmotellaan tärkeillä aiheilla, kuten levolla ja palautumisella sekä mielen hyvinvoinnilla arjen hyvinvoinnin tueksi. Näistä on hyvä ammentaa niin kesän rientoihin kun syksyn haasteisiin lisää virtaa.

Liikuntahaasteen säännöllinen sähköpostiviestintä alkaa myös tällä viikolla ja tulet saamaan liikuntahaasteen rinnalle erilaisia etuja hyötysisältöjen lisäksi, joista voi olla merkittävää etua matkallasi kohti energisyyttä!