Liikkuva Kamari starttaa!

Liikkuvan Kamarin liikuntahaaste starttaa tänään! Lähdemme hyvällä porukalla nostamaan energioitamme uudelle tasolle ja liikkumaan puolen vuoden matkalle kohti parempaa itseämme! Liikkuva Kamari tarjoaa osallistujilleen terveyttä, hyvinvointia ja parempaa fiilistä roppakaupalla.

Lyhyesti, kamaritiimit lukitaan nyt viikonloppuna, osallistujat saavat lähtötasokyselyn ja ensimmäinen haaste starttaa ma 17.6. lämmittelynä sekä varsinainen tiimikisa alkaa ma 1.7. Liikuntahaaste käydään tästä päivästä vuoden loppuun ja mukana sparraamassa ovat Liikkuvan Suomen valmentaja Heidi Tainio tiimeineen, yhteinen some-ryhmä, HeiaHeia ja Firstbeat-mittaukset. Ja jatkossakin tulemme julkaisemaan uusia etuuksia tueksi matkallesi!

Ensimmäinen liikuntahaaste

Ensimmäinen haaste käynnistyy maanantaina 17.6. ja jatkamme porukalla vuoden loppuun kolmella eri sisältöteemalla jaksamisesta, palautumisesta, mielenhyvinvoinnista ja ajanhallinnasta. Varsinainen tiimikisaosuus starttaa 1.7., kun kaikki ovat ehtineet totuttelemaan itseään liikkeeseen, päässeet mukaan tsemppiryhmiin ja löytäneet itselleen sopivan tavan liikkua.

Lukitsemme tiimit tänä viikonloppuna ja HeiaHeia tulee tiimien käyttöön maanantaina 17.6., jolloin kukin pääsee kirjautumaan järjestelmään ja asettamaan itselleen sopivan lähtötason vasta-alkajasta aktiiviliikkujaan. Alusta tarjoaa osallistujalle oman valitun tason mukaisia kunto-ohjelmia kävely-, juoksu- ja intervalliharjoituksista joogaan, liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon käytännönläheisin video-opastuksin ja liikesarjoin. Valmiiden liikuntaohjelmien avulla onnistut, oletpa sitten työssä, matkalla tai vapaalla!

Valmentajan ja tiimin tuki

Matkallamme meitä uudelle tasolle sparraa Liikkuvan Suomen valmentaja Heidi Tainio tiimeineen, jotka pitävät porukan liikkeessä, ovat sparraamassa ja aktivoimassa meitä ylittämään itseämme. Käy tutustumassa Heidiin täältä

Matkaamme tukemassa on myös oma sosiaalisen median tsemppausryhmä, jossa jaamme onnistumisia, haasteita ja suorituksia auttaen kukin toinen toistamme jaksamaan ja nostamaan tasoaan. Valvovan silmän allahan ihminen antaa parastaan. Tiimit saavat halutessaan laittaa myös oman liikuntaryhmänsä pystyyn yhteisen tekemisen koordinointiin ja keskusteluun. Näin kukin meistä pystyy tekemään parempia valintoja niin työpäivän päätteeksi kuin viikonlopun alla.

Oman kehityksen mittaaminen

Kumppanimme Firstbeat mahdollistaa osallistujille kaksi mittauskertaa erittäin edulliseen hintaan, 149 € (normaalisti 400 €), mahdollistaen kaksi mittauskertaa haasteen alkupuolella ja loppupuolella, jotta kukin pääsee halutessaan mittaamaan, kuinka palautuminen sujuu, miten stressi pysyy hallinnassa sekä miten oma kuntotaso kehittyy matkan varrella.

Tulemme pitkin matkaa tarjoamaan myös muita etuuksia liikkumiseen ja mittaamiseen, mutta tiedotamme niistä matkan edetessä!

Aloitamme liikuntahaasteen aloituskyselyllä, jotta saamme tarjoiltua juuri sinulle sopivia sisältöjä tukemaan kunkin yksiköllisiä tavoitteita.

 

Tässä käy meille kaikille hyvin!